Witam, poszykuj? skryptu. Chodzi konkretnie o "skiny". A wi?c np: Auto savanna jesli gracz nie ma skina np 299 nie moze do nie wejsc, raczej latwo zrozumiec oco mi chodzi. Tak wiem pewnie taki skrypt jest bardzo latwy ze az za latwy. Lecz wracajac, jesli taki skrypt istneje(istnieje) mozecie go podeslac?
Siemanko,
Mam Oto? pytanie przerobi?by ktos mechanika z ogrpg na prace stala tak jak tuner jest?
Ze bedzie sie zatrudnialo jako mechanik np za 100 pkt rp
witam,szukam skryptu co? podobnego do tego: http://gtao.pl/<font-c....htm?highlight=
ten skrypt jest dobry tylko nie podobaj? mi si? miejsca spawnu wi?c je?eli kto? by mia? podobny skrypt NIE ZAKODOWANY to bardzo ch?tnie bym go wzi??
Strategy, wiem tylko ?e do tego pana napisa?em bardzo dawno i do tej pory nie odpisa? nie wiem w?a?nie czy go tak d?ugo nie by?o na gtaO czy po prostu mnie olewa.
Szukam skryptu na Czas bycia na serwie , czyli gracz kt?ry by? 1 h na serwie po wyj?ciu mu si? nie zeruje , tylko jak wibje ponownie nalicza godziny od tego 1h co juz przegra?
Podpis
Cześć w MTA jestem jako Rodzaje.
Wszystko jest po staremu nie zamierzam stawiać RPG.