Witajcie zwraca sie do was z pytaniem czy kto? mo?e posiada skrypt kt?ry dodaje drift handling tylko do wybranych pojazd?w . Oczywiscie jezeli bedzie trzeba to moge wynagrodzi? tak? osobe .
Z g?ry dziekuje i mam nadzieje ze ktos cos takiego posiada .
Podpis
Młody twórca o wielkim sercu.
Zajmuję się:
Programistyka
Grafika
Map Editor
Teksturowanie obiektów.
Witam. Nw czy to podpi?? pod skrypty, ale musz? usun?? oryginaln? mape San Andreas, bo blokuje ona mojej w?asnej. Potrzebowa? bym te? czego? od kontrolowania poziomu wody
Witam, szukam skryptu na suszark? do SAPD, kt?ra by mia?a animacj? zrobienia zdj?cia i dawa?a mo?liwo?? wystawienia mandatu (r?cznie) ale bez limitu odleg?o?ci, ale tylko do OSTATNIEGO zdj?cia (pomiaru).
Po zrobieniu zdj?cia informacj? na temat auta, pr?dko?ci by wyskakiwa?y na czacie.
Za wszelk? pomoc daje Kuflowe Mocne
Poszukuj? suszarki dla SAPD. Dok?adniej chodzi mi o to, ?e mo?na zrobi? zdj?cie i przez jaki? czas mo?na wystawi? mandat z oboj?tnie jakiej odleg?o?ci. B?d? bardzo wdzi?czny je?li kto? mi pode?le. Z g?ry wielkie dzi?ki i za wszelk? odpowied? daj? browarka ;d
Poszukuj? skryptu na lokalne /me na serwerek.
Szuka?em dosy? d?ugo, ale nie kminie tego.
By?bym wdzi?czny jakby kto? mi taki podes?a? i wyja?ni? co i jak aby fajnie wszystko dzia?czy?o. Z g?ry dzi?ki za pomoc.