Szukam skryptu pod RPG :
Urzad nie wazne gdzie
System pojazd?w
Zdawanie prawa jazdy 3 kategorii moze byc przez urzad
Mechanika
I frakcje:
SAPD
SAFD
TSA
LSMD
CHCIALBYM ABY PODAWANE SKRYPTY DZIA?A?Y I MIALY BLIPY NA MAPCE Z G?RY DZI?KUJ? I CZEKAM NA ODWEZ Z WASZEJ STRONY
Tak wiem ze jest tego du?o ale chcia?bym sprawdzone skrypty i takie kt?re dzia?aj? . Nie chce ?ci?ga? niewiadomo ile paczek serwerowych a w dziale zasoby do mta sa takie ktore mnie nie interesuj? jesli ktos posiada takie skrypty to prosze o udost?pnienie mi ich... bardzo dzi?kuj? daje
Vice Admin: Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawach organizacyjnych lub technicznych - skontaktuj się ze mną.
Nie wiem czy mog? tu zapyta? o gm, bo to raczej wi?cej ni? kilka skrypt?w, ale czy kto? ma mo?e paczk? starego ownWorlda, m?j kolega poszukuje tej paczki, a ona by?a udost?pniona na gtao.pl, ale zosta?a usuni?ta.
Witam, szukam skryptu na pedy b?d? bodyguardy kt?re b?d? za mn? pod??a? i wchodzi? do
pojazd?w. Pr?bowa?em ze skryptem testbot i bodyguard ale trzeba tam zrobi? jakie? teamy kt?rych nie ogarniam.