Poszukuj? skryptu na salon pojazd?w (LS) pod tabelk? ogrpg albo IYW-SAlon. Jak nie to prosz? o przes?anie mi kodu dot. przeniesienia salonu z SF do LS. Jest to skrypt IYW-Salon. Chc? przenie?? salon do LS, lecz gdy tworz? pojazd i wychodz? to mi usuwa si? auto, lecz w bazie to jest. Zmieniam kordy i nadal nic.
Witam dzisiaj poszukiwany jest gm truck, nie jest to dla mnie tylko szukam to dla kolegi.
przeszukali?my wi?kszo?? internetu jednak nic odpowiedniego nie znale?li?my po za jednym gm kt?ry jest tu na forum.
witajcie drodzy u?ytkownicy gta online, dzi? chcia?em was zapyta? o gamemoda na serwer truck do MTA:SA je?li kto? mo?e mi taki gamemode odda? to bardzo bym pro?i? poniewa? bardzo szukam takiego gm prosze o odpowiedzi
JaKubek :#, Nie jest to dzia? do offtopicu. Sk?d mam wiedzie?, nic nie napisa? "Szukam gma, kt?rego mog? bezpo?rednio wgra? na hosting" Czasem czytaj ze zrozumieniem. Daje takie skrypty jakie u?ytkownik chce.