Szukam skryptu rozwo?enia towar?w, systemu dom?w (ale bez tworzenia dom?w, same kupno, sprzeda? i wynajem), pojazd?w i na frakcje Policja, Pogotowie, PD, Taxi.
Szukam skryptu na serwer DD/DM : Top Wins. Jak ma dzia?a?:Wy?wietla si? okno w kt?rym umieszczone jest top 8 wins.
Przyk?ad: za?adowa?a si? mapa cross 28 i wy?wietla si? to okno (top wins) i pokazane jest 8 os?b kt?re maj? najwi?cej win?w na cross 28.
i tak przed ka?d? map?. To okno mo?na r?wnie? otworzy? pod przyciskiem F5.
Je?eli kto? posiada taki skrypt lub by m?g? taki zrobi? prosz? o kontakt: GG: 44046620 lub
Szuka?bym skryptu na:
1.panele frakcji (Policja PD Salon Ammunition Pogotowie )
2. Liczenie metr?w podczas jazdy taks?wk?
3.Znaki na mapie np. Ten niebieski wielok?t tam gdzie jest policja
Ostatnio zmieniony przez Bezio01 2012-08-31, 19:47, w całości zmieniany 2 razy
Szukam, niezb?dnych skrypt?w na serwer rp chodzi np o system dom?w, gangi i wiele innych, je?li kto? posiada lub potrafi pisa?, zapraszam do wsp??pracy kontakt gg 5545091 (jestem w stanie si? odwdzieczy? za pomoc, tylko przelew)
Skoro to skrypt wbudowany, mog?e? zainstalowa? od nowa MTA, albo pobra? sam? paczk? najnowszych zasob?w wbudowanych.
U?y?em wyszukiwarki i znalaz?o mi co? takiego, niby jest meta i plik servera wi?c powinno smiga? http://hostuje.net/file.p...92b8dafbfc16cae
Witam, siedzia?em na necie jakie? 2-3h i nie znalaz?em dw?ch potrzebnych mi skrypt?w. Przelecia?em WSZYSTKIE dok?adnie WSZYSTKIE fora i nigdzie nie mog?em ich znale??. Mianowicie chodzi mi o skrypt na zapisanie aut, czyli w??czam skrypt, ustawiam auta na mapie i si? zapisuj?, potem gdy wy??cz? skrypt tych aut niema, a gdy w??cz? to zn?w si? pojawiaj?. R?wnie? szukam skryptu w kt?rym po wej?ciu na NP Radiow?z klikam klawisz X czy N i nie spadam z niego, to jest taki jakby Freeze. Prosz? o pomoc.