ej je?eli w z?ym miejscu to sorry ale nie wiem gdzie to napisa? chodzi mi o to ?e podmieni?em elegy na bmw m3 gtr z nfs mw i chce aby mia?a te naklejki ale niewiem jak zrobi? ?eby by?y prubowa?em podmieni? teksture naklejek tak samo jak to sie robi z pojazdami tylko ?e wpisuj?c nazwy
1. Mam problem z dodawaniem podmianek na serwer mta . Robi? nowy katalog w gameplay i wrzucam tam np : w moim przypadku elegy.dff itp .
Lua wygl?da tak :
a meta tak :
Problem jest jednak w tym , ?e jak wejd? na serwer podmianki nie ma w panelu admina. Kolega radzi? abym wpisa? /restart admin i zobaczy? czy b?dzie ( poniewa? przez to b?d? jako consola [ zmieni?em to w acl ] ) jedna to nie pomog?o . Nie wiem co zrobi? .
2 . Wie kto? mo?e jak zablokowa? same rpg i miniguna Nie chc? blokowa? og?lnego dost?pu do broni tylko te 2 bronie ?eby gracze nie mogli sobie ich doda? przez "F1" .
Witam . Szukam panelu do pd , salonu ,ammo i przelej .Jesli ktos by podal linka albo wytlumaczyl jak to zrobic byl bym wdzieczny . za checi wynagradzam
Witam, ot?? poszukuje skryptu na ,,Junior admina'' chodzi o to ?e dany gracz dostaje takiego admina to ma ograniczone prawa administratorskie. O tym tylko s?ysza?em ?e jest co? takiego, wi?c prosz? o pomoc. !
Poszukuje skryptu na truckerski serwer na niewidzialno?? teamu policja na mapie mog? zap?aci? lub da? co? na serwerze(bez przesady z cenami)ma nadzieje ?e kto? umie napisa? ten skrypt i go udost?pni