Poszukuj? Skryptu na :
sprawn? kamer? z g?owy.. takie jakie mia?em s? kiepskie
Panelu przywo?ywania frakcji
na wi?zienie kt?re mo?e da? policja
Panel?w : Policji , Pogo , Pd
Z g?ry dzi?ks odp?ace sie jak b?dzie to mo?liwe !!
Podpis
wrcpserver.forumpl.net - Serwer WRC/Off Road i truck w jednym ! zapraszamy !
Szukam skryptu poprzez kt?ry dany skin ma mo?liwo?? do wej?cia do pojazdu.
np.gdy skin CJ zespawni sobie samoch?d infernus to nie mo?e do niego wej?? bo mo?e do niego wej?? tylko skin 28 , a gdy b?dzie pr?bowa? do buffalo to te? nie b?dzie m?g? bo do niego mo?e wej?? tylko skin 115.
JE?LI NIE MA TAKIEGO SKRYPTY TO PROSZ? KOGO? O ZROBIENIE GO I PODANIE LINKA DO NIEGO ALBO WYS?ANIE MI GO NA SKYPE.
Witam szukam kilku skrypt?w a o to one :
1. Skrypt na logowanie/rejestrowanie sie ale z takim dodatkiem ze po rejestracji/logowaniu wybieramy skin i frakcje.
2. Skrypt na za?adunek/roz?adunek taki ze wjezdzamy danym autem do markera i w??cza sie nam Gui z towarami ktore mozemy zaladowac. I na przyklad mamy Towar Mleko kt?ry mozemy zaladowac od 1 score. Dobrze by bylo jak by by?y jeszcze te punkty score.
3. Skrypt na takie cos jak ViaToll widzialem to juz na innych serwerach typu truck. Polega to na tym ze kiedy wjezdzamy w dany marker to pobiera nam przykladowo 10$.
4 i ostatni. System wypadk?w -przy mocnym uderzeniu autem tracimy przytomnosc i musimy czekac 60 sekund ale jesli jest pogotowie na serwerze to one nas ulecza.
Bardzo prosze o takie skrypty!! Za dobre skrypty daje Piwo lub jestem got?w zap?acic.
Azzeddine dzieki za te skrypty a jeszcze szukam skryptu na truck system.
Jesli ktos go dla mnie napisze to moge nawet zaplacic jak komus sie chce to piszcie do mnie na PW