Witam, szukam skryptera b?d? gotowej paczki (autorskiej, nie z netu..) na server RPG, bo z paczkami z neta co? si? je**e itd..
Oczywi?cie nie chcem tego za darmo jako? si? dogadamy
Baz nie potrzebuj? bo mam swoje
Co powinna zawiera? paczka:
System rozwo?enia towar?w + system score
Frankcje
anty spam
acl.xml
dzia??j?cy score-board (kasa, score ping)
panele frankcji
komendy frankcji (np. /policja - Policji wyskoczy info ?e kto? potrzebuje policji(tak do wszystkich))
op?ata za przejazd przez mosty itd.
panel samochodu (zga? silnik, blokada, HP, stan paliwa)
System rozwo?enia paliwa na stacje oraz sytem tankowania
Mniej wi?cej to mi starczy, ewentualnie kto? dorobi
Nie chc? skrypt?w z neta bo wtedy nie ma za co p?aci? ..
Kontakt:
Ostatnio zmieniony przez Riot 2014-04-29, 18:15, w całości zmieniany 3 razy
Poszukuje skryptu na boty w mta zeby ludzie i pojazdy poruszli sie tak jak w normalnym gta sa.I zeby ich ilosc byla taka sama za pomoc zaplace lub postawie 5piw.
[ Dodano: 2014-04-28, 13:26 ]
Potrzebuje skryptu na takie same boty jak w gta sa kampanij zeby pojazdy po miastach i przechodnie sie poruszali.za pomoc stawiam 5 piw lub jak trzeba o terz zaplace.
Cinek339 takie co? jest bez sensu nie do?? ?e to mo?e obci??y? maszyn? to niekt?rzy gracze mieliby problemy z poruszanie si? na serwie poprzez minimaln? ilo?? klatek na sekund?.
Podpis
Stary wilk sceny MTA. Niegdyś o mentalności słabego psychicznie młodego człowieka. Dziś poważny i silny człowiek z wielkim worem doświadczeń.
Szukam paczki RPG tylko z frankcjami i komendami do doj?cia do frankcji, i ?eby po wej?ciu (nowy gracz idzie do cywili), z g?ry dzi?ki... nie umiem tego nigdzie znale??, wiec prosz? o pomoc.. za pomoc daj?
mam dosy? ciekawy pomys? na skrypt, jesli kto? taki widzia?, to jestem bardzo wdzi?czny bo nie mam pojecia jak to znale??. zak?adam frakcj? na pewnym serverze i takie co? bardzo by si? przyda?o.
mianowicie:
szukam skryptu, kt?ry pozwoli?by na mount'owanie (przyklejanie) pojazd?w (sanchez?w, quad?w) na pak? ci??ar?wki b?d? naczepy tira. najlepsz? opcj? by?by monta? na takie co? jak DFT-30 albo Packer.
BEZPIECZNA STREFA ma dawa? nie?miertelno?, brak opcji strza?u, brak opcji wypchni?cia auta poza bezpieczn? stref?(po wyj?ciu kierowcy auto si? ,,Przykleja si?"do ziemi, brak opcji wyrzucenia gracza z pojazdu, brak opcji wej?cia innego gracza do pojazdu.
Opcje w skrypcie ?ebym m?g? ustawi? miejsce(Chodzi o wpisanie 1 punktu[x,y,z] i ilo?? metr?w w g?r?, d??, lewo, prawo, do przody i do ty?u.