Witam widzia?em na fajnym serwerze
Suszarki dla admin?w ta suszarka mia?a opcie ale ja chce inne o to one:
1.Daj samochod na parking. (PS to nie musi by? zrobione ale bym prosi? jak sie nie b?dzie da?o to najlepiej t? 3 obcje)
2.Zniszcz samochod.
3.tepnij samochod do siebie
4.Napraw samoch?d
Bardzo bym prosi? o taki skrypt
najlepiej aby to by?o na broni Colt 45
[ Dodano: 2014-05-30, 14:29 ]
opcje xD
[ Dodano: 2014-05-30, 14:30 ]
Jak b?dzie opcja zniszcz samochod to chce abym nie musia? by? w ?rodku tak chce aby kazda mozliwo?? by?a
Dzi?ki ale jak by? m?g? zrobi? to chcia? bym aby? mi w tym pom?g? w inny spos?b xD nwm naprzyk?ad zrobi? by? i zapakowa? do winrara xD a ja bym to wrzuci? na serwer xD
[ Dodano: 2014-05-30, 20:39 ]
MAM pytanie mozesz mi powiedzie? jak moge zrobi? aby nikt oprucz administracji m?g? uzywa? broni
Chce zrobi? serwer RPG i taki bez dmg tak aby nikt nie mog? si? bi?
[ Dodano: 2014-05-30, 20:41 ]
I jeszcze jedno mozesz mi wyt?umaczy? jeszcze raz z t? napraw? i usuwaniem auta ale tak troszke dok?adniej xD bo niewiem jak to zrobi? chce aby na colt 45 m?g? rozwalac i naprawia? te auta
addEventHandler ( "onClientClick", root, function( button, state, _, _, _, _, _, element )
if element then
if button == "right" and state == "down" and getElementType(element) == "vehicle" then
if getPedWeapon ( getLocalPlayer() ) == 22 then
fixVehicle ( element )
end
end
end
end)
Namierzasz pojazd i klikasz na niego i go naprawia.
Mam pytanie, istnieje skrypt postoju taxi? Chodzi mi o to aby loguj?cy si? gracz mia? spawn na postoju taxi a je?eli nie ma tam tax?wek to normalnie w swojej bazie.Prosz? o odpowiedz.
addEventHandler ( "onClientClick", root, function( button, state, _, _, _, _, _, element )
if element then
if button == "right" and state == "down" and getElementType(element) == "vehicle" then
fixVehicle ( element )
end
end
end
end)
Lewym zniszczenie :
if element then
if button == "left" and state == "down" and getElementType(element) == "vehicle" then
destroyElement( element )
end
end
end
end)