pomogłem ? Postaw
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, ale zawsze znajdzie się taki, który nie wie, że się nie da i to robi" - Albert Einstain
Ju? raz tu pisa?e? o ten skrypt. Nie na ?adnego specjalnego panelu admina na serwer zabawy. Jest jeden standardowy i wbudowany w mta. S? na community inne wersje panelu lecz to tylko odchudzone wersje.
Witam potrzebuje pare skryptow.Do serwera hmm Rpg.
1.komenda dla Pomocy drogowej /napraw nick po tej komendzie naprawi sie danej osobie auto.
2.Komenda dla Pogotowia j.w tylko /ulecz nick czyli uleczy gracza
3.Poszukuje skryptu na to,ze jak sie nie bedzie dlugo jad?o to bedzie spadac zycie.
4.Nie wiem czy to mozliwe(czy jest taki skrypt)Poszukuje skryptu dla policji aby mogla mierzyc predkosc gracza.
5.Dobra,du?a baza policji w San Fierro oczywiscie z bram? i bro?mi aha prosze o zlokalizowanie jej na mapce.
Z g?ry dziekuje
Za pomoc Daje
Nie okre?li?e? w jaki marker musi gracz wej?? aby si? teleportowa?
(addEventHandler( "onMarkerHit", NAZWAMARKERA, FUNKCJA ) )
Serwera
[ Dodano: 2011-02-14, 12:29 ]
Raczej nikt ci tego nie napisze...
Ale zawsze s? gotowe gamemody ( nie s? bardzo rozbudowane ale mog? s?u?y? jako szablon )
1 http://community.mtasa.co...=details&id=494
pomogłem ? Postaw
"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, ale zawsze znajdzie się taki, który nie wie, że się nie da i to robi" - Albert Einstain
Szukam skrypty w kt?rym tylko przy pierwszym logowaniu dostaje si? kase
bo cz?sto w skryptach jest tak ?e za ka?dym razems i? dostaje i jak na poczatek dostaniesz np 10k wyjdziesz i wejdziesz to za drugim logowaniem jak b?dzie chcia?o da? do automatycznie usunie to wcze?niejsze i zostanie 0
1. Szukam skryptu, kt?ry zrespi moj? posta? tam gdzie ostatnio wyszed?em z serwera.
Przyk?ady:
JAK CHCE:
Gram sobie, jestem przy salonie samochodowym, wychodze z serwera. P??niej znowu wchodz?, loguje si? i jestem nadal przy salonie samochodowym.
JAK NIE CHCE:
Gram sobie, jestem przy salonie samochodowym, wychodze z serwera. P??niej znowu wchodz?, loguje sie i nie jestem przy salonie samochodowym tylko przy miejscu respawnu.
2. Szukam skryptu dzi?ki kt?remu po klikni?ciu PPM w samochodzie, mo?na strzela? przez okno.
3. Szukam skryptu dzi?ki, kt?remu mo?na wyrzuci? bro? na pod?og?, ?eby kto? inny m?g? j? wzi??.
4. Szukam skryptu dzi?ki, kt?remu admini/policja b?d? mogli zamyka? gracza w wi?zieniu (/jail, /unjail)