Ok,czyli robi? nowy folder o nazwie s-side ?
To co mi napisa?e? lua te? wklejam to do notatnika i zapisuje jako lua i wklejam do folderu s-side w daje do resource? daje za odp
Nie... s-side czyli strona serwera. Tworzysz folder z * nazw? i w ?rodku z meta.xml oraz plikiem o nazwie *.lua w kt?rym wklejasz ten kod. Nie b?d? Ci t?umaczy? podstaw bo to nie od tego dzia?.
Witam szukam skryptu do gamemodu Dayz, na tworzenie makrer?w na grupy/gangi aby tylko one mia?y dost?p.
I mam jeszcze pytanie czy kto? z was wie jak doda? nowe bronie/pojazdy do mta Dayz ?
Z g?ry dzi?kuje za pomoc ; )
Szukam skryptu n serwer dayz, kt?ry dodaje nam safe zone(u mnie akurat na mount chiliad).
Nie mo?na by?oby niszczy?, zabiera? pojazd?w, zabija? graczy i nie respi?yby sie na nim zombie.
Prosz? o szybk? odpowied?.
Witam szukam skryptu lub je?li kto? chce mi wyt?umaczy? jak zrobi? marker aby teleportowa? nas w wybrane miejsce, i aby ten marker mo?na by by?o przypisa? grupie.
Je?li wie kto? jak to zrobi? to b?de naprawde wdzi?czny.
Z g?ry dzi?kuje za pomoc