Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2014-09-21, 17:16

Tostuch

Na forum: 4939 dni
Nick w MP: Tost

Piwa: 137

Respekt: 110
Respekt: 110

Nie zauwa?y?em tego, dzi?ki za popraw? :D

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2014-09-21, 20:03

JasiuGaming

Na forum: 4416 dni

Piwa: 1

Respekt: 50

Szukam Skryptu na:
a)Je?eli si? si? wejdzie w marker to cie tp w podany interior
b)W danym rejonie jest ograniczenie pr?dko?ci np.50 i kierowcy nawet jakby chcieli nie mog? przekroczy? tej pr?dko?ci.

Wysłany: 2014-09-21, 21:30

Siemka60

Na forum: 4517 dni
Nick w MP: Siemka60

Witam szukam skryptu do pracy mechanik mianowicie chodzi mi o tak? tabelke kt?ra si? wy?wietla po wej?ciu w marker i w tabeli s? napisane cz??ci oraz cena naprawy i napraw.Je?eli kto? posiada taki skrypt prosz? o podes?anie linka do pobrania.

Dzi?kuje

Wysłany: 2014-09-21, 22:07

Dixers

No-Life

Na forum: 4321 dni
Nick w MP: Dixers

Piwa: 412

Respekt: 56,8

Wysłany: 2014-09-21, 22:11

Siemka60

Dzi?ki ale ju? to sprawdza?em i za du?o przerabiania mo?e co? innego?

Wysłany: 2014-09-21, 22:16

Dixers

No-Life

Siemka60, sorki ale nie mam. Sam szukam takiego i wiem ?e du?o przerabiania. Ale jak dla mnie wystarczy tylko czas i pr?dzej czy p??niej to sobie przerobie. My?l?, ?e na necie nie znajdziesz, bo owy skrypt jeest na pylife, wi?c m?g?by do nich nale?e? i radzi?bym nie rusza? bo potem k?opoty z prawem.

Wysłany: 2014-09-21, 22:18

Siemka60

A masz mo?e licznik stanu paliwa ?

Wysłany: 2014-09-21, 22:32

Siemka60

Witam poszukuje skryptu na odpalanie.Na wielu serwerach widzia?em skrypt ?e jak si? przytrzyma?o klawisz shift wyskakiwa?a tabelka a tam by?o Zapal silnik itp.

Je?eli kto? posiada skrypt prosz? o linka do niego dam piwko;)

Wysłany: 2014-09-21, 22:39

MeeShuffle

Programista/Grafik

Na forum: 4403 dni
Nick w MP: Shuffle

Piwa: 8575

Respekt: 535,3
Respekt: 535,3

Podpis

https://shufflecode.pl
Static Codes and Graphics - Join our discord!

Wysłany: 2014-09-21, 22:53

Dixers

No-Life

Siemka60, mam. Ale swojego autorstwa i wykorzystam go tylko na sw?j serwer. Przykro mi.

Wysłany: 2014-09-22, 13:23

|Mlody|

Szatan ponad Szatana

Na forum: 4384 dni
Nick w MP: Akiver

Piwa: 205

Respekt: 52,5

"Dixers" napisał/a:

Siemka60, sorki ale nie mam. Sam szukam takiego i wiem ?e du?o przerabiania. Ale jak dla mnie wystarczy tylko czas i pr?dzej czy p??niej to sobie przerobie. My?l?, ?e na necie nie znajdziesz, bo owy skrypt jeest na pylife, wi?c m?g?by do nich nale?e? i radzi?bym nie rusza? bo potem k?opoty z prawem.

PYLife w du?ej ilo?ci korzysta na xyzz-rp wi?c je?li wykorzystasz z xyzz-rp to co jest np. na pylife wi?c nic Ci nie zrobi? bo jest to udost?pnione poprzez autora, autor?w. A je?li kto? p?jdzie na Policj? "Prosz? pana kto? ukrad? m?j skrypt z MTA:SA" no to przepraszam wy?miej? Ci? i b?d? mie? po?miewisko. A polskie prawo do gier, licencji lub co? to le?y i kwiczy. Zanim taki s?d we?mie si? za robot? to mienie par? lat dla kilkunastu z?ot?wek...
Zagranic? serwery MTA:SA zarabiaj? wi?cej, jak nie du?o wi?cej. G?upi serwer Race w Ameryce przynosi znaczny zysk.

Przerobienie w og?le skrypt?w z xyzz-rp to strata czasu.

Podpis

Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%

Wysłany: 2014-09-23, 09:48

Wielebny

Na forum: 5507 dni
Nick w MP: Wielebny

Piwa: 1690

Respekt: 180
Respekt: 180Respekt: 180

"|Mlody|" napisał/a:

...wi?c je?li wykorzystasz z xyzz-rp to co jest np. na pylife wi?c nic Ci nie zrobi? bo jest to udost?pnione poprzez autora, autor?w...

No to chyba logiczne ze nikt nikomu nic nie zrobi, skoro sami to udost?pnili?my. Zach?camy ludzi do korzystania z tego kodu.

Cytat:

A je?li kto? p?jdzie na Policj? "Prosz? pana kto? ukrad? m?j skrypt z MTA:SA" no to przepraszam wy?miej? Ci? i b?d? mie? po?miewisko. A polskie prawo do gier, licencji lub co? to le?y i kwiczy. Zanim taki s?d we?mie si? za robot? to mienie par? lat dla kilkunastu z?ot?wek...

Twoja znajomo?? prawa jest najwyra?niej na poziomie 'JP'.
Policja nie mo?e Ci??wy?mia?, musi przyj?? ka?de zg?oszenie.
A takich spraw nie zg?asza si? na policj? tylko najlepiej od razu do prokuratury, w ramach zawiadomienia o podejrzeniu pope?nienia przest?pstwa. Je?li zrobisz to na policji, to dodasz tylko jeden krok w post?powaniu - policja i tak przeka?e spraw? do prokuratury.

Poniewa? by?o to pisane w kontek?cie XyzzyRP podkre?l? raz jeszcze, ?e nie mam ?adnego zamiaru nikogo za to '?ciga?', szczeg?lnie ?e zach?camy wszystkich do korzystania z tego kodu, wydali?my go nawet na dw?ch wygodnych licencjach. Mimo wszystko dawanie rad w stylu 'kradnij kod, nikt Ci nic nie zrobi' jest zwyk?ym debilizmem.

Cytat:

To Twoje zdanie, kilka serwer?w na tym kodzie skorzysta?o i rozwin??o si? z niego, a kilka os?b zapewne podpatrzy?o kilka rozwi?za? i to mnie cieszy.

Wysłany: 2014-09-23, 14:13

|Mlody|

Szatan ponad Szatana

Na forum: 4384 dni
Nick w MP: Akiver

Piwa: 205

Respekt: 52,5

"Wielebny" napisał/a:

"|Mlody|" napisał/a:

...wi?c je?li wykorzystasz z xyzz-rp to co jest np. na pylife wi?c nic Ci nie zrobi? bo jest to udost?pnione poprzez autora, autor?w...

No to chyba logiczne ze nikt nikomu nic nie zrobi, skoro sami to udost?pnili?my. Zach?camy ludzi do korzystania z tego kodu.

Cytat:

A je?li kto? p?jdzie na Policj? "Prosz? pana kto? ukrad? m?j skrypt z MTA:SA" no to przepraszam wy?miej? Ci? i b?d? mie? po?miewisko. A polskie prawo do gier, licencji lub co? to le?y i kwiczy. Zanim taki s?d we?mie si? za robot? to mienie par? lat dla kilkunastu z?ot?wek...

Twoja znajomo?? prawa jest najwyra?niej na poziomie 'JP'.
Policja nie mo?e Ci??wy?mia?, musi przyj?? ka?de zg?oszenie.
A takich spraw nie zg?asza si? na policj? tylko najlepiej od razu do prokuratury, w ramach zawiadomienia o podejrzeniu pope?nienia przest?pstwa. Je?li zrobisz to na policji, to dodasz tylko jeden krok w post?powaniu - policja i tak przeka?e spraw? do prokuratury.

Poniewa? by?o to pisane w kontek?cie XyzzyRP podkre?l? raz jeszcze, ?e nie mam ?adnego zamiaru nikogo za to '?ciga?', szczeg?lnie ?e zach?camy wszystkich do korzystania z tego kodu, wydali?my go nawet na dw?ch wygodnych licencjach. Mimo wszystko dawanie rad w stylu 'kradnij kod, nikt Ci nic nie zrobi' jest zwyk?ym debilizmem.

Cytat:

To Twoje zdanie, kilka serwer?w na tym kodzie skorzysta?o i rozwin??o si? z niego, a kilka os?b zapewne podpatrzy?o kilka rozwi?za? i to mnie cieszy.

Bla, bla 'JP' nie u?ywa?em, nie u?ywam, nie b?d? u?ywa?. Policja jest jaka jest, tutaj jak i gdzie indziej. Po co k??ci? o g?wno wart? 5z??
Polskie prawo ( przyk?ad ) go?ciu ukrad? batonika wartego mniej ni? 1z?, skazany na par? lat wi?zienia... S?d w tym samym czasie zamiata pod dywan spraw? mafii? I co tak samo si? zajm? skryptami z MTA:SA? No to ja dzi?kuj?..

Oczywiste jest, ?e nie wybuchn? ?miechem przy tobie..
Ju? sobie wyobra?am prokuratur? i jej dzia?anie..

Czy ja zach?cam w swojej wypowiedzi do kradzie?y? Napisa?em tylko, ?e kod udost?pniony dla wszystkich wi?c nic Ci za korzystanie z niego nie b?dzie ?ciga?..

Ehh codziennie jestem w twoim zasobie xyzz-rp i dla mnie s? one troch? 'g?upie' .. tak wiem RP takie jest... Ale szacunek za to ?e udost?pni?e? kod.

Podpis

Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%

Wysłany: 2014-09-23, 16:58

Dixers

No-Life

Wielebny, naprawd? jestem zaszokowany, ?e to pylife korzysta z waszych skrypt?w. Zawsze my?la?em, ?e to wy zrobili?cie podobny skrypt. A wiem, ?e ty pozwalasz na ka?d? modyfikacj? twoich skrypt?w. Za co ci? chwale i naprawd? czuj? do Ciebie respekt.

Wysłany: 2014-09-23, 17:02

MasterGame

Na forum: 4331 dni
Nick w MP: MasterGame

Siemanko ! Poszukuj? skryptu, kt?ry uniemo?liwia wsiadanie do np.: auta policyjnego LS, albo karetki, i pisa?o ?e np.: Nie pracujesz w policji albo co?. Byle, ?eby gracze mieli zakaz wsiadania do danego auta.

Tagi: szukam :: skryptu/modelu :: mta
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA » SZUKAM SKRYPTU/MODELU - MTA Odpowiedz do tematu