Szukam Skryptu na:
a)Je?eli si? si? wejdzie w marker to cie tp w podany interior
b)W danym rejonie jest ograniczenie pr?dko?ci np.50 i kierowcy nawet jakby chcieli nie mog? przekroczy? tej pr?dko?ci.
Witam szukam skryptu do pracy mechanik mianowicie chodzi mi o tak? tabelke kt?ra si? wy?wietla po wej?ciu w marker i w tabeli s? napisane cz??ci oraz cena naprawy i napraw.Je?eli kto? posiada taki skrypt prosz? o podes?anie linka do pobrania.
Siemka60, sorki ale nie mam. Sam szukam takiego i wiem ?e du?o przerabiania. Ale jak dla mnie wystarczy tylko czas i pr?dzej czy p??niej to sobie przerobie. My?l?, ?e na necie nie znajdziesz, bo owy skrypt jeest na pylife, wi?c m?g?by do nich nale?e? i radzi?bym nie rusza? bo potem k?opoty z prawem.
Witam poszukuje skryptu na odpalanie.Na wielu serwerach widzia?em skrypt ?e jak si? przytrzyma?o klawisz shift wyskakiwa?a tabelka a tam by?o Zapal silnik itp.
Je?eli kto? posiada skrypt prosz? o linka do niego dam piwko;)
PYLife w du?ej ilo?ci korzysta na xyzz-rp wi?c je?li wykorzystasz z xyzz-rp to co jest np. na pylife wi?c nic Ci nie zrobi? bo jest to udost?pnione poprzez autora, autor?w. A je?li kto? p?jdzie na Policj? "Prosz? pana kto? ukrad? m?j skrypt z MTA:SA" no to przepraszam wy?miej? Ci? i b?d? mie? po?miewisko. A polskie prawo do gier, licencji lub co? to le?y i kwiczy. Zanim taki s?d we?mie si? za robot? to mienie par? lat dla kilkunastu z?ot?wek...
Zagranic? serwery MTA:SA zarabiaj? wi?cej, jak nie du?o wi?cej. G?upi serwer Race w Ameryce przynosi znaczny zysk.
Przerobienie w og?le skrypt?w z xyzz-rp to strata czasu.
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%
No to chyba logiczne ze nikt nikomu nic nie zrobi, skoro sami to udost?pnili?my. Zach?camy ludzi do korzystania z tego kodu.
Twoja znajomo?? prawa jest najwyra?niej na poziomie 'JP'.
Policja nie mo?e Ci??wy?mia?, musi przyj?? ka?de zg?oszenie.
A takich spraw nie zg?asza si? na policj? tylko najlepiej od razu do prokuratury, w ramach zawiadomienia o podejrzeniu pope?nienia przest?pstwa. Je?li zrobisz to na policji, to dodasz tylko jeden krok w post?powaniu - policja i tak przeka?e spraw? do prokuratury.
Poniewa? by?o to pisane w kontek?cie XyzzyRP podkre?l? raz jeszcze, ?e nie mam ?adnego zamiaru nikogo za to '?ciga?', szczeg?lnie ?e zach?camy wszystkich do korzystania z tego kodu, wydali?my go nawet na dw?ch wygodnych licencjach. Mimo wszystko dawanie rad w stylu 'kradnij kod, nikt Ci nic nie zrobi' jest zwyk?ym debilizmem.
To Twoje zdanie, kilka serwer?w na tym kodzie skorzysta?o i rozwin??o si? z niego, a kilka os?b zapewne podpatrzy?o kilka rozwi?za? i to mnie cieszy.
Bla, bla 'JP' nie u?ywa?em, nie u?ywam, nie b?d? u?ywa?. Policja jest jaka jest, tutaj jak i gdzie indziej. Po co k??ci? o g?wno wart? 5z??
Polskie prawo ( przyk?ad ) go?ciu ukrad? batonika wartego mniej ni? 1z?, skazany na par? lat wi?zienia... S?d w tym samym czasie zamiata pod dywan spraw? mafii? I co tak samo si? zajm? skryptami z MTA:SA? No to ja dzi?kuj?..
Oczywiste jest, ?e nie wybuchn? ?miechem przy tobie..
Ju? sobie wyobra?am prokuratur? i jej dzia?anie..
Czy ja zach?cam w swojej wypowiedzi do kradzie?y? Napisa?em tylko, ?e kod udost?pniony dla wszystkich wi?c nic Ci za korzystanie z niego nie b?dzie ?ciga?..
Ehh codziennie jestem w twoim zasobie xyzz-rp i dla mnie s? one troch? 'g?upie' .. tak wiem RP takie jest... Ale szacunek za to ?e udost?pni?e? kod.
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%
Wielebny, naprawd? jestem zaszokowany, ?e to pylife korzysta z waszych skrypt?w. Zawsze my?la?em, ?e to wy zrobili?cie podobny skrypt. A wiem, ?e ty pozwalasz na ka?d? modyfikacj? twoich skrypt?w. Za co ci? chwale i naprawd? czuj? do Ciebie respekt.
Siemanko ! Poszukuj? skryptu, kt?ry uniemo?liwia wsiadanie do np.: auta policyjnego LS, albo karetki, i pisa?o ?e np.: Nie pracujesz w policji albo co?. Byle, ?eby gracze mieli zakaz wsiadania do danego auta.