Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2013-12-30, 16:39

merto

Na forum: 4539 dni
Nick w MP: merto

Respekt: 50

Istnieje mo?liwo?? zmiany serialu poprzez wymiane jednego komponenta komputera i reinstalacji systemu.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2013-12-30, 17:45

Piorun

Na forum: 6712 dni
Nick w MP: Piorun

Piwa: 516

Respekt: 480,7

merto, o rany - tu nie chodzi o to czy si? da czy nie, bo w zasadzie z komputerem mo?na zrobi? wszystko. Tu chodzi bardziej czy bez wymiany element?w hardware i ingerencji w system da si? tego dokona? :x .

Podpis
Możesz mnie znaleźć na: Facebook

Wysłany: 2014-01-02, 21:50

dorx16

Na forum: 4808 dni
Nick w MP: sops

Powiem tak... Da sie zmienic i to tak ?atwo ?e KAZDY laik by to zrobi? ^^ Ale nie powiem :3 Jak nie ufa mi kto? to mo?ecie da? mi bana na swoim serwie a ja po chwili zn?w wbije ^^ I tak do osranej staro?ci. Pozdro :P Dodam ?e mia?em bana na FFS, a teraz se pykam ^^

Wysłany: 2014-01-24, 16:04

kamiloos1996

Na forum: 4629 dni
Nick w MP: kamiloos1996/Fisk

Piwa: 1

"DzonS" napisał/a:

"Piorun" napisał/a:

DzonS, a masz jakie? dowody na to, ?e komu? si? to uda?o?

Mi si? uda?o dosta?em sta?ego bana na serial (server CIT MTA), po formacie si? zdziwi?em, ?e nadal mam bana wi?c zacz??em szuka? info na ten temat (ban na hardware itd. bo pod has?ami mta nic nie sensownego znajdziesz) no i tym sposobem na tym samym dysku uda?o mi si? zmieni? serial.

GTA instalowa?em z iso przez daemon tools kt?ry te? zainstalowa?em z u?yciem PBDownForce.

Program musisz tak ustawi?:

Obrazek

Spos?b dzia?a sam skorzysta?em. Niestety program strasznie d?ugo zienia serail zacina mi komputer na 3h, potem musz? ustawi? domy?lne w biosie, ale serial zmieniony.

Potwierdzi administracja skorumpowanego serwera Play Your Life.

Pozdrawiam

Wysłany: 2014-02-06, 14:49

G4m3killer

Na forum: 4501 dni
Nick w MP: |SHM|G4m3killer

Temat stary, ale te? si? podepn?.
Volumeid nie posz?o mi co?.. ( zmieni?em id hdd o 1 cyferke, a serial by? ten sam)
A co do tego emulatora to skanuj?c np. n avirustotal to wiekszo?? wykrywa jakiego? malware lub keyloggera...
Jakie? porady?

Wysłany: 2014-09-01, 09:31

Garru

Modeler

Na forum: 4354 dni
Nick w MP: Garru

Piwa: 2279

Respekt: 136,3

Serial mo?na w ?atwy spos?b zmieni?.

- Format dysku na kt?rym znajdowa? si? system
- Instalacja systemu
- Jest nowy serial

Wczoraj przeinstalowa?em system bez formatowania. W ten spos?b si? nie zmieni serial bo zostaj? stare pliki w rejestrze

Format tylko tyczy si? partycji na kt?rym by? system, reszty nie trzeba formatowa?.

W ten spos?b w 30-1h ma si? nowy serial ;)

Wysłany: 2014-09-01, 13:47

KukiX

Na forum: 6718 dni

Piwa: 17560

Respekt: 160
Respekt: 160Respekt: 160

Garru, faktycznie op?aca si? formatowa? dysk i potem instalowa? wszystko od nowy tylko po to, ?eby wej?? na serwer lol .

Wysłany: 2014-09-01, 17:52

|Mlody|

Szatan ponad Szatana

Na forum: 4375 dni
Nick w MP: Akiver

Piwa: 205

Respekt: 52,5

Je?li chcecie oszukiwa? to id?cie pobawi? si? w piaskownicy. Co to za gra oszukuj?c? Sami siebie oszukujecie bo nie umiecie gra? jak zwykli gracze tylko tutaj co? zepsu? tutaj, a mo?e tutaj co? si? uda. Metody na wszystko istniej?, istnia?y i istnie? b?d?. A czy wy je b?dziecie stosowa? to tylko i wy??cznie wasza decyzja. Lecz jedno oszustwo ci?gnie kolejne oszustwa, a kolejne oszustwa ci?gn? k?amstwa i tak w k??ko.

Podpis

Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%

Wysłany: 2014-09-01, 22:53

Garru

Modeler

Na forum: 4354 dni
Nick w MP: Garru

Piwa: 2279

"KukiX" napisał/a:

Garru, faktycznie op?aca si? formatowa? dysk i potem instalowa? wszystko od nowy tylko po to, ?eby wej?? na serwer lol .

Wiesz je?li kto? my?li i ma partycje, to przy reinstalu systemu nic nie traci, i tylko musi zainstalowa? sterowniki, a to zajmuje 30min-1h.

M?ody a do cb, nie zawsze si? dostaje Bana za oszustwa. Czasem si? dostaje bana za ukazanie prawdy, co nie kt?rych to boli i lec? permy ;) .

Wysłany: 2014-09-02, 06:03

|Mlody|

Szatan ponad Szatana

Na forum: 4375 dni
Nick w MP: Akiver

Piwa: 205

Respekt: 52,5

"Garru" napisał/a:

"KukiX" napisał/a:

Wiesz je?li kto? my?li i ma partycje, to przy reinstalu systemu nic nie traci, i tylko musi zainstalowa? sterowniki, a to zajmuje 30min-1h.

M?ody a do cb, nie zawsze si? dostaje Bana za oszustwa. Czasem si? dostaje bana za ukazanie prawdy, co nie kt?rych to boli i lec? permy ;) .

W twojej wypowiedzi widz? powi?zanie chyba z PYLife. Chyba ?e si? myl?.

Podpis

Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%

Wysłany: 2014-09-02, 11:14

Piorun

Na forum: 6712 dni
Nick w MP: Piorun

Piwa: 516

Spok?j !! !

:x

Podpis
Możesz mnie znaleźć na: Facebook

Wysłany: 2014-09-14, 09:38

Rudy.

Webmaster/LUA

Na forum: 4304 dni
Nick w MP: Rudy

Piwa: 1739

Respekt: 25,8

Ostrzeżeń: 40%
Mi przy pr?bie zmiany seriala wyskakuje Spr?b?j po?niej ( Wina ze mam starego windowas Vise ?? ) jest ten program na viste

Wysłany: 2015-07-01, 19:48

skyref

Hejter

Na forum: 4703 dni
Nick w MP: Skyref, Godzilla

Piwa: 1

Respekt: 60

Zmieni? mo?esz serial MTA instaluj?c nowszego windowsa. Podczas instalacji musisz formatowac partycje i gotowe ;)

Wysłany: 2015-07-02, 21:27

TurboAndrzej

Na forum: 3990 dni

skyref, ?art tak ? :D

Wysłany: 2015-07-02, 22:23

AteX

Na forum: 4015 dni
Nick w MP: #AteX

Piwa: 8360

Respekt: 775,3
Respekt: 775,3Respekt: 775,3

"TurboAndrzej" napisał/a:

skyref, ?art tak ? :D

Nie, ja te? ju? to dawno zauwa?y?em, ?e gdy formatowa?em PC to za ka?dym razem zmienia?o mi serial.

Tagi: zmiana :: seriala :: mta :: 1.3
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » MTA:SA MULTIPLAYER » Wspomagacze » Zmiana Seriala w MTA 1.3 Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi