Taa, ciekawe serwer nie ma forum
Dlatego chce zmieni? serial.. nie chce mnie? wrog?w, wi?c si? pytam tu i teraz..
A co do tematu powy?ej wymienionego u?ytkownika, to da si?.. Tylko s?ysza?em ?e trzeba pogrzeba? w rejestrze i co? tam zrobi?, kur** nie wiem, dlatego si? pytam!
W sumie to mog? powiedzie? ?e uda?o mi si? zmieni? serial komputera, sam nie wiem do ko?ca w jaki spos?b si? to sta?o, lecz wi???c fakty i dzia?ania z tamtego okresu jestem w stanie si? domy?li? jak to si? sta?o.
Tak czy inaczej da si? co? takiego wykona?, je?li bym pogrzeba? nieco to pewnie by si? uda?o, lecz nie jest mi to potrzebne.
P.S Najprostszy spos?b: Kup nowego kompa.
P.S2 Jeszcze prostszy - Graj zgodnie z regulaminem.
Podpis
[you]
, Sprawdź pierwszy serwer Roleplay, stawiający duży nacisk na grę In Character!
www.lss-rp.pl
je?eli kogo? to jeszcze interesuje to serial jest generowany z adresu MAC karty sieciowej... Wi?c mo?emy wymieni? kart? na inn? (Je?eli jest odzielnie) lub zmieni? jej MAC (google.pl).
@CRX - Zauwa?y?em, ?e wiesz o GTA ,,wszystko" tylko nigdy nie uda?o Ci si? t? wiedz? podzieli?... Sko?cz te przechwalanki i zr?b co? po?ytecznego.
Nie wiem zbytnio jak zmieni? serial, lecz wiem, ?e najpro?ciej wymieni? komputer, s?ysza?em, ?e wystarczy dysk, lecz co ja tam wiem - nigdy tego nie pr?bowa?em, bo nie mia?em takiej potrzeby, zawsze mo?esz co? pogrzeba? w rejestrze, tak jak m?wi?em i teraz wspomn? - nie u?ywam tego bo nie jest to mi potrzebne, najlepiej gra? zgodnie z zasadami i nie wy?apa? bana.