C:\Documents and Settings\ktowlezie\Pulpit\race.pwn(59) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Documents and Settings\ktowlezie\Pulpit\race.pwn(59) : error 076: syntax error in the expression, or invalid function call
2 Errors.
Kod:
(59) public OnPlayerSpawn }
z 1-dnym sobie poradzi?em )
Ostatnio zmieniony przez maciek12345 2009-02-14, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Witam. Mam pytanie. Ot?? chcia?bym si? dowiedzie? czy da si? zrobi? takie co?, ?e podczas wpisania komendy
W tym wypadku :
by?a by mo?liwo?? otworzenia si? trzech lub wi?cej bram na raz.
Prosz? podajcie mi kod. My?l?, ?e trzeba doda? wi?cej MoveObject, ale nie chc? niczego zepsu?.
Drugie pytanie.
Gdy chc?, by na komend? /dom.open otwiera?y si? trzy bramy to musz? doda? na g?rze mapy ?
Czy wystarczy doda? sam obiekt w CreateObject
Karll, 1. mo?na dawa? nie ograniczon? liczb? tych samych funkcji w jednej komendzie (jednak gdy za du?o 100 - 200, mo?e by? ma?y lag xD), nic przez to nie zepsujesz
2. Mo?esz tak i tak, na dwa sposoby, jednak polecam zrobi? zmienn? "brama" lub co? podobnego i przypisa? do niej CreateObject, wtedy b?dzie nam ?atwiej
Mam pytanie czy ktos mi by powiedzia? jak zrobic zeby jak zrobie mape albo skrypt w MTA ME to zeby go przekszta?cic tak zeby mapa chodzi?a na sa-mp
Wiem, wiem jestem niedouczony ale dopiero sie ucze...
Prosze o szybk? pomoc za pomoc
Ja mam pytanie nie do ko?ca zwi?zane z pawn, ale nie wiedzia?em gdzie je da?, wi?c napisze tutaj:
Zbanowa?em juz X czas temu pewnego neosa na hosta, po czym m?j gracz chc?c wejsc na serva , niestety - tego bana poczu?, poniewaz oprocz tego czita, ucierpia? w?asnie on. Pr?bowa?em wpisywac /rcon unbanip ******, ale to na nic. Z tego co wiem, ze zwyk?ego pliku samp.ban odbanowa? z hosta si? nie da. Dodam , ze serv mam na hostingu Gtahost, ??cze sie przez FTP.
Jaki? pomys??
Podpis
fajnie się trollowało.
niniejszym ogłaszam, że po przepracowaniu roku na modzie i długiego czasu wstecz odchodzę niechlubnie.
nie byłem sobą, udawałem, bo tak chciał Bóg. A Bóg nigdy się nie myli
jo.