Witam szukam bardziej kodu na podmian? dzwi?ku i tekstury broni pod nazw? broni w gamemodzie DayZ poniewa? doda?em nowe bronie i teraz po oko?o 20 pr?bach zmiany dzwi?ku i tekstury nie wychodzi mi wi?c prosz? je?li kto? to ma na udost?pnienie za darmo.
Szukam skryptu na panel lidera danej frkacji ( Poli pogotowie psp) ?eby w tym panelu mo?na by?o nadawa? rangi dla graczy oraz ich dodawa? i usuwa? i jeszcze ?eby mo?na by?o zobaczy? kiedy ostatnio by? aktywny ( taki panel jak na gamemodzie xzzyrp).
Poszukuje r?wnie? skryptu na "rozpocznij prac?" "zako?cz prac?" ( do Frakcji ) ?eby to wygl?da?o mniej wi?cej tak:
[ Dodano: 2014-10-05, 19:03 ]
Cze?? poszukuj? lider panelu, mia?em kiedy? takowy ale go usun??em by?y w nim komendy /lp i /alp je?li kto? ma namiary na rzeczony skrypt prosz? o kontakt na forum
Witam. Poszukuj? skryptu, kt?ry umo?liwi?by mi ustawienie ID samochodu dla grupy ACL, czyli np. Blista jest tylko dla grupy Admin. Pr?bowa?em zrobi? to w acl.xml ustawiaj?c
a dla Default
ale nie dzia?a. ?eby by?o to co? a'la anti-rhino tylko jednak z ustalonymi grupami z systemu ACL.
Witam, jestem jeszcze nowy w lua i prosze o pomoc przy stworzeniu SafeZone(Auta sie nie niszcza) Aby bylo kontatybilne z DayZ. Jesli mozna prosze o gotowy skrypt.
Cuboid - "Zone"
Calkowicie sie nie niszcza, % Zniszczenia zostaje taki sam
witam, poszukuje skryptu na czyszczenie pojazd?w . tzn. skrypt dzia?a?by na jak?s komende ktora po wpisaniu usuwa z mapy wszystkie pojazdy w kt?rych nie przebywa gracz i te kt?re s? zniszczone. Bardzo wa?ne ! POZDRAWIAM
@UP
Co? to nie dzia?a, bo jak wpisa?em "/czysc" to sie nic nie dzieje. Interesuje mnie # przed getvehicleOccupants oraz nawias po "end", mo?e dlatego ?e jestem ?wie?y w LUA ale dobra.