Alkochol/flaszka chodzi o nie w to ze admin/mod pisze cmd np /dajflaszke i pojawia sie butelka lub cos podobnego do butelki i gracz moze to "zlapac" po zlapaniu pisze na chatku gracz <nick> z?apa? flaszke. no i tam ekran zamazany ma przez pare min.
oraz szukam skryptu na tp graczy jako admin mod na event np wyznacza admin/mod strefe po przez staniu w tym miejscu i pisze /aevent <nazwa eventu> i gracze pokazuje sie im na chatku ze np Aby znalesc sie na evencie <nazwa> wpisz /tpevent.
Poszukuje skrypt?w:
Automatyczny sprawn pojazd?w np. 5 pojazd?w w randomowych respach. np. co 7h.
Skrypt na przyklejenie.
I jaki? skrypt pozwalaj?cy ustawi? spawn item?w bez zmiany w pilkach serwera tylko w samej grze.
Szukam skryptu na artefakt. By?o by to co? takiego ze by?by to pewien bonus. Art si? spawanie w dowolnym miejscu na mapie. Ale nie jest widoczny na mapie. Aby dowiedzie? si? gdzie jest trzeba klikn?? /art i wtedy pokazuje kto go ma . Art by dawa? r??ne bonusy os?onie kt?ra go ma. Je?li kto? z nim zginie to on zostaje pozostawiony na miejscu ?mierci ostatniego, i trzeba znowu go szuka? Daje piwko za pomoc.
M?g?by mi kto? napisa? prosty skrypt, na system po?ar?w. Chodzi mi o to, aby w danych lokalizacjach by?y p?omienie i utrzymywa?y si? np. przez 40 min, a po 40 min skrypt automatycznie si? restartuje, po to, by te samoczynnie st?umione po?ary odnowi?y si?. B?d? bardzo wdzi?czny i postawi? kilka i
-jaki? prac ka?da praca nie gardzi
-panel recon admin oraz supperator
-suszarki dla ka?dego z ekipy
-panel warn ban?w oraz kick?w
-gie?da
-panel frakcji chocia? jedn? na wz?r
-teleport
-ka?dy niech co? od sb da
Witam.
Potrzebuje skryptu w co? na stylu god moda dla admina.
Z za?o?enia ma polega? na tym, ?e admin ma 99999999999.. krwi i nie da si? go zabic.
M?g?by co? takiego dla mnie napisa??