1) Eeem troszke orto
2) Dzia? LUA, nie szukam skryptu itp.
3) Kod skryptu, jak cz?sto tu ju? pisz?, szklanej kuli nie posiadamy aby wr??y?, a Wr??bita Maciej ma dosy? drogie us?ugi
A tak na serio to szukam skryptu na "Logowany chat" czy co? takiego. Chodzi mi o to, ?e admini widz?, co kto? pisze za komendy, jakie /pm itd. I to si? wy?wietla gdzie? na ekranie. Tak jak w XyyzyRP . Za pomoc dam .
A propo XyyzyRP, mo?e mi kto? wyci?gn?? z niego ograniczniki na lewym i prawym myszki? Za to te? dam
A tak na serio to szukam skryptu na "Logowany chat" czy co? takiego. Chodzi mi o to, ?e admini widz?, co kto? pisze za komendy, jakie /pm itd. I to si? wy?wietla gdzie? na ekranie. Tak jak w XyyzyRP . Za pomoc dam .
A propo XyyzyRP, mo?e mi kto? wyci?gn?? z niego ograniczniki na lewym i prawym myszki? Za to te? dam
Do skryptu na pm'ki dodaj jeszcze aby wysy?a?o adminowi, proste
Czyli tam gdzie jest output dla gracza docelowego robisz petle, jezeli jest w danym acl wyswietla mu info o tej wiadomosci, z trescia czy cos...
Witam, potrzebuje pilnie skrypt na zapis pieni?dzy w sqlite lub w jaki? inny spos?b. Wa?na aby po ewentualnym crashu serwera lub innym przypadku pieni?dze by?y zapisywane. Za pomoc daje
Witam, potrzebuje pilnie skrypt na zapis pieni?dzy w sqlite lub w jaki? inny spos?b. Wa?na aby po ewentualnym crashu serwera lub innym przypadku pieni?dze by?y zapisywane. Za pomoc daje
Masz tu nawet pierwszy i drugi. Wystarczy na community poszuka?
A czekaj.. Znalaz?em jeszcze co? takiego na githubie Shuffle, bo chcia?e? na SQL mie? zapis