Potrzebuje skrypt na prace kosiarek. Ma ona znajdowa? si? w tym miejscu
Tu gdzie jest GetPos 1 praca ma si? zaczyna?. Musi wej?? si? w k??ko i napisac na czacie /rozpocznij aby by?a kosiarka. Za ka?de k??ko ma dostawa? si? 10 (w moim przypadku Z?)
Witam, szukam skryptu na po?ary w losowych miejscach w SF ( jak co? koordy mog? sam ustawi? ). Gdy bedzie po?ar to ma on by? du?y i nie wygasa? szybko ma sie pali? przez 30 minut. Widoczny dla ka?dego oraz zeby pokazywa? si? blip na F11 i Radarze dla os?b b?d?cych w ACL Straz Pozarna.
szukam skryptu "Wolna strefa" tzn w pliku lua pisze x y z jednego naroznika oraz x y z drugiego naroznika i powstaje kwadrat po zaladowaniu jest tam wolna strefa i fajnie zeby pisalo gdzies to np lewy gorny rog WOLNA STREFA
luki123luki123, Wiem ale ja nie ogarniam ang + jak daje na google tlumacz tlumaczy w 50%, bylo by fajnie jak bys to mi wytlumaczyl piwo jedno masz, za ta pomoc bedzie 2 ;]
Witam, poszukuje chyba ruskiego gamemode dayz , mo?na tam mi?dzy innymi spu?ci? benzyne, w?o?y? ko?o, silnk, bak, zatankowa? nie przez "J" poziom paliwa jest po lewej stronie Macie tutaj linka mo?e kto? wie!
tylko chodzi o co? takiego,?e paliwo nam ucieka tylko gdy je?dzimy,nie gdy stoimy i aby te paliwo si? ko?czy?o w prz?ci?gu 20 min oczywi?cie razem z mo?liwo?ci? tankowania ten skrypt