Witam od wczoraj jestem w posiadaniu GM " Califormia " wraz z strukturami mysl. Jedyne co mi potrzeba do serwera to strona rejestracyjna . Moje pytania pojawia si? w?a?nie tutaj , czy m?g?by mi kto? udost?pni? stron? rejestracyjn? do tego GM ? W zamian mog? udost?pni? jakie? inny skrypty b?d? da? admina na serwerze kt?ry powstanie z g?ry dzi?ki .
Witam, poszukuj? skryptu na timehere czyli /timehere [nick gracza] i za pomoc? tego powinno pokaza? liczb? godzin kt?ra ju? zosta?a wygrana na serwerze od rejestracji.
no tak ale wtedy usun? ca?y budynek bo to jest ca?o?? a jak przerobie budynek w 3ds max to nie dzia?a tak jak trzeba bo usuwa tylko tekstury a zostaje sciana bez tekstur
a w zmodeler nie moge wyeksportowac do pliku .dff
Siema! Poszukuje skryptu, ?e po klikni?ciu na klawiaturze C gdy jest si? w poje?dzie pojazd przyjmuje sta?? pr?dko?? i jedzie z t? pr?dko?ci? jak? si? jecha?o podczas klikni?cia C. Tak samo jest w samolocie, aucie, motorze, rowerze no we wszystkim Z g?ry dzi?kuj?.
PS: Aaa... jeszcze jaki? ?adny licznik pr?dko?ci w prawym dolnym rogu To jeszcze raz z g?ry dzi?kuj?.
- Dodaje przydomki przed nickiem ka?dego gracza typu Admin itd. PS: Gdy wk?adam jaki? czat mi si? dubluje.
- Dodaje kolorowe auta np aby administracja mia?a kolor czerwony a inni np szary.
Jest kto? w stanie napisa? taki skrypt albo poda? mi odno?nik do takiego?.