Poszukuj? jednego skryptu dzi?ki kt?remu tylko osoba b?d?ca w jakim? tam ACL'u b?dzie mog?a wsiada? do danego samochodu, a je?li kogo? nie b?dzie w tym ACL'u to nie b?dzie m?g? do niego wsiada?, chcia?bym, ?eby kto? mi podpowiedzia? jak zrobi? taki skrypt, poniewa? sam bym nie da? rady.
Siemka szukam skryptu do serwera RPG konkretni chodzi mi o system paczek do rozwozenia....
Poniewaz nie potrafie go zrobic z innymi skryptami sobie radze moze byc np tylko jedna paczka w tym skrypcie reszte dodam
Aham i jeszcze jedno potrzebuje rowniez tabelki na TAB na ktorej jest wyswietlane Kasa Score i nick no i teamy Z gory dzieki Prosze tylko o przyklady lua co w mam w lua wpisac bo z meta sobie poradze hihi za pomoc leca BROWARKII
- gdy wejdziemy na serwer pokazuje si? panel logowania,
- potem si? logujemy i przechodzimy do wybrania teamu (ACL),
- jak nie jeste?my w danym teamie to nie wejdziemy do niego,
- ewentualnie wybieranie skina w tym panelu.
Poszukuje skryptu...1.Gdy wpisz? /timehere nick gracza to mi poka?e ile godzin,minut,sekund przegra?.
2.Skrypt jest taki ?e jak wejde do jakiego? auta i nacisne jaki? klawisz to jest widok z 1 kamery.
System wypadk?w -przy mocnym uderzeniu autem tracimy przytomnosc i musimy czekac 60 sekund ale jesli jest pogotowie na serwerze to one nas ulecza. Daje PIWKO.
Powitalna wiadomo?? (wpisujesz akurat co chcesz) oraz spawn w wybranym miejscu (wpisujesz przy X Y Z numerki miejsca, w kt?rym chcesz ten spawn, numerki mo?na zobaczy? przez panel admina w grze)