Witam szukam kilku skrypt?w na serwer DayZ s? to: skrypt kt?ry pokazuje globalchacie przed nickiem Admin czyli np. [ADMIN]Retro,nast?pny kt?ry pokazuje przy administratorze obrazek "administrator".I skrypt na prze?adowanie broni i przyklejenie si? do pojazdu. Prosz? o pomoc bo nigdzie nie mog? znale??.
Witam. Szukam skryptu aby po zabiciu respi?o mnie np w szpitalu.
Szukam rownie? skryptu na to aby po zarejestrowaniu kazdy uzytkownik mia? przypisane swoje ID. Do tego jeszcze skrypt dla graczy VIP.CHodzi o to zeby mia? Zwoj domek z garazem i byl przypisany do niego. Kto? by pomog??
Szukam skryptu do MTA na auta, kt?re owszem, niszcz? si? jednak nie wybuchaj?, lub po wybuchu ich wraki si? usuwaj? lub auta respi? si? naprawione.
Oczywi?cie stawiam piwko ;-).
Witam!
Szukam skryptu do gta san Mta na zombie.
Chodzi mi o zwyk?e zombie (takie co chodz? po ulicach i atakuj? graczy, nie takie jakie s? w "zombie mod" )
Te? mo?e by? Skrypt resident evil
Jest jaki? skrypt na respowanie pojazd?w?
Np. po zabraniu z parkingu stalliona i zniszczeniu, pojawia si? w ?w miejscu....
Z g?ry dzi?ki za pomoc
Witam
Tym razem szukam skryptu na ustawianie frakcji, chodzi mi oto ?e mo?na ustawi?
punkt docelowy pojawiania si? np. policjanta sf lub cywila w wybranym miejscu k?rym wybra?em na mapie....
PS: Czy kto? poda mi linki do skrypt?w z tego serwera?
-37.187.28.212:22093
Chodzi o zombie, rejestracje i wszystko zwi?zane z Resident Evil
Z g?ry dzi?ki za pomoc
Szukam skryptu na automatyczne bazy do MTA DayZ polega na kupieniu punkt?w premium i kupna bazy w marke?e i wej?ciu do bazy w innym marke?e (poda? numer bazy) i trzeba by? zaproszony przez w?a?ciciela bazy.