Witam! Szukam skryptu na serwer driftu, chodzi mi mianowicie o to, ?eby za driftowanie dostawa? pieni?dze. Posiadamy skypt na drift i chcia?bym, ?eby za drift otrzymywa?:
10.000 punkt?w driftu - 1000$
100.000 pkt - 10.000$
1.000.000 pkt - 100.000.
Dobre by by?o jeszcze, ze je?li zepsujemy drift, dostajemy [punkty driftu podzieli? na 5]. Czyli np. mamy 100k driftu i uderzyli?my w co? wi?c dostajemy [100.000 podzieli? na 5] 20.000$.
[ Dodano: 2014-04-01, 20:17 ]
I jeszcze bym chcia? skrypt, ?eby kupowa? pojazdy. I chcia?bym mie? mo?liwo?? ustawi? kwot? za dany pojazd.
Szukam skryptu na ustawienie strefy w kt?rej nie mo?na zgin?? oraz nic ukra??(auta,helikoptery..)
Oraz szukam osoby kt?ra napisze mi pewnien skrypt wi?cej info na PW ; )
Witajcie, ot?? chodzi mi o to czy istnieje jaka? antygalaretka ?
Pytam poniewa? mam problem z takim 1 graczem wchodzi na serwer, nie da si? go zbanowa?, respi sobie pojazdy bronie tp si? do ludzi i ich zabija.
Prosz? o pomoc. ==>
Szukam skryptu na panel pod P dla Super Moderatora. Mam tu screen o jaki panel mi chodzi: http://scr.hu/22nb/j6iyr je?li kto? posiada taki skrypt, prosz? o link a dostanie piwko
Jesli kto? posiada uprawnienia super Moderatora to ma taki panel na P , ale Tobie chyba chodzi o te funkcje jesli dobrze zrozumia?em. Robisz to w ftp, tam ustawiasz co mo?e super moderator a co nie.
Bolek co do Ciebie to wiem o co Ci chodzi. Zg?o? si? do mnie na PYlife bo chyba si? znamy
Witam szukam Skryptu na
Score(Towary),
Oraz Panele Frakcji
Panel PD,
Panel Pogo
,Panel Policji
Panel Salonu Samochodowego
Panel Taxi
PanelPetrolu
Oraz Ca?y skrypt na Petrol
(mo?? by? te? koncern Naftowy!
Za pomoc daje