Witam,
Od niedawna zajmuje si? prowadzeniem serwera, uda?o mi si? ju? zrobi? kilka skrypt?w, lecz z jednym w og?le nie mog? sobie poradzi?. Chodzi mi o to, ?e np. gdy pojazdy wybuchaj?, musia?bym zrestartowa? panel admina lub freeroam, a wtedy znikaj? wszystkie pojazdy. Czy mo?na by podes?a? mi kod, poniewa? mam skrypt na suszark? policyjn?. Chcia?bym takie co? zrobi?, aby gdyby namierzy? co? t? suszark?, aby mo?na by?o usuwa? pojazdy za pomoc? komendy, np. /usun i usuwa?o by do jakiego? miejsca sk?adu pojazd?w. Prosz? o podes?anie kodu jak to ma wygl?da?. Pozdrawiam.
Skoro starasz si? pisa? w LUA, to opisz? Ci jak ma to wygl?dac i postarasz si? sam napisa?, jak nie to dasz znak tutaj i napisz? : tworzysz komend?, pod ni? p?tle na pojazdy i dajesz warunek, ?e je?li pojazd ma hp mniej ni? lub r?wna si? 10 ( tyle chyba wynosi hp pojazdu po wybuchu ) to destroyElement.
Poszukuje skryptu kt?ry w??cza wszystkie mapy po kolei.
Za pomoc
[ Dodano: 2014-08-25, 20:04 ]
Szukam skryptu na fina?ow? jazd? po wygraniu rundy. Czyli gdy wszyscy gracze zgin?, ten kt?ry wygrywa jedzie tak d?ugo a? zginie lub naci?nie enter.
Podpis
Szukam skryptera LUA na gwałt do dużego projektu. "Płatne jak za prezydenta"
Zapraszam na
Discord: Decivise#1706
Lub skype: xdrive89
1. Poszukaj sobie sam - nikt ci nie bedzie szuka?. 2. Polecam community. mtasa.com wiekszosc jest tylko maja inne nazwy niz bys szukal.. 3. Zacznij nauke nad lua..
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%