Mam pytanie dlaczego po przejsciu z 0.3a na 0.3b nie dzialaja skrypty z animkami ( sprawdzilem ponad 10 z czego 3 najpopularniejsze ktore dzialaly juz na 0.3a, prosze o pomoc
szeju, never z ang. oznacza nigdy. Pewnie masz na g?rze mapki w definicjach #define never 99999999999999999999999 i w ten spos?b auto zespawnuje si? po jaki? kilku wiekach
Wi?c mam kolejne pytanie.
Czy po tym minusie w GivePlayerMoney ma by? spacja przed ilo?ci? pieni?dzy?
A kolejne pytanie, to jak ma wygl?da? funkcja sprawdzaj?ca, czy gracz ma dan? ilo?? pieni?dzy i je?li ma mniej, to ma wysy?a? wiadomo??, ?e za ma?o pieni?dzy i nie kupuje.
Czyli je?li dobrze rozumiem, ma to wygl?da? w ten spos?b:
Dok?adnie tak ma to wygl?da?? To znaczy czy dzia?a?oby w tym momencie sprawdzanie czy gracz ma ilo?? pieni?dzy wi?ksz? lub r?wn? 200 i je?li nie, wysy?a?oby mu wiadomo?? na czerwono "Nie masz tyle pieniedzy!"?
maxu95, sprawd?... a nie pytasz na sucho, jak zaczniesz sprawdza? szybciej si? nauczysz. Na pr?bach i b??dach si? ucz
Nie doda?e? zabierania kasy, gdy warunek si? spe?ni
Podpis
And that's the bottom line 'cause The Psychol said so!
Doda?em, tylko nie napisa?em tutaj. Ca?y m?j kod wygl?da tak:
Jak chc? przekompilowa? to mi wyskakuje 8 b??d?w
Jeszcze musz? zmieni? ?eby graczowi nie zmienia?o HP na 1, tylko ?eby mu dawa?o 1 HP, bo teraz chyba ustawia na 1.
Podejrzewam te?, ?e musz? jeszcze zdefiniowa? kolory