Lepiej by by?o jakby Szotek opisa? mi w tym kodzie co gdzie si? dok?adnie dzieje, ale ju? go rozkmini?em i my?l? ?e w jakim? stopniu mi to pomog?o w nauce. W ka?dym razie na pewno jeszcze b?d? pisa? co? innego, wi?c mn?stwo pyta? ode mnie b?dzie. The Psychol, b?dziesz jeszcze mia? co robi? z moimi pytaniami xd
Witam mam takie pytanie czy ktos moze mi zrobic tak? reklame aby podczas gry wyskakiwa?a ona co kilka minut, w nagrode piwka b?d?n ale ?eby by?o zapisane w plike AMX
Reklama Powinna wygl?da? tak:
__________REKLAMA__________________________
|>>>Polski Serwer Ziomali<<< |
| >>>Forum serwera proziomals.feen.pl<<< |
|>>>HeadAdmin to dejvidek i SkorpionDrifter<<< |
__________Reklama___________________________
Z g?ry dzi?kuje
prosze poda? mi link na pw
Podpis
Pamiętaj, to zasada, pomoglem? Dajesz w piwo w nagrode!
Zaczo?em pisa? komende na sprawdzenie czy jest admin w tym momencie na serwerze i utknolem przy GetPlayerName. Bardoz bylbym wdzi?czny za to jakby mi kto? pom?g? i przy okazji sprawdzil czy wszystko jest dobrze. Z g?ry thx
Siema mam problem bo zrobi?em mape w pawno te? tam wszystko zrobi?em nie ma ?adnych b??d?w ale jak chce doda? na sewer to przy mode pisze unknown a jak wchodze na serwer to nie ma tego co zrobi?em czemu odpiszcie plis dam za odpowied?
grucha210, nie dzia?aj? timery - mia?em ten problem wczoraj, usun??em jedn? z "zabawek" kt?ra mia?a 2 timery. R?b tak:
To co ostatnio dodawa?e? dawaj w tag /* tu to co dodawa?e */
i kompiluj nast?pnie sprawdzaj Mape na serwerze
Podpis
And that's the bottom line 'cause The Psychol said so!