Aha, dzi?ki.
A zrobi? by? to bia?e elegy? Na poprzedniej stronie da?em dok?adne informacje. Aha, masz gg? To na gg bo tu bardzo spamimy. xD Jbc. da?em na poprzedniej stronie m?j numer. xD
Cze??.
Zn?w ja
Tym razem, wzi??em si? za pisanie mapy ETDM. Nie wa?ne, chcia?bym, ?eby gracz po przyj?ciu na server ( do??czeniu ) do wyboru mia? tylko 2 skiny - skin kogo? z gangu Ballas i Groove Tzn. W jednym gangu jest 4 r??ne skiny, to tak nie ma by?! Jeden skin np. ID 1 i drugi ID 2 - ID 1 Ballas ID 2 - Groove
Dzi?ki wielkie, b?dzie Desperados.
OnPlayerRequestClass:
A teraz w OnGameModeInit: (Nie dawaj OnFilterScriptInit, bo ono jest do skrypt?w. ).
W pierwsze miejsca przed przecinkiem musisz wpisa? ID skin?w swoich. Je?li Ty chcesz gang?w, zapraszam na: http://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:Gang
Podpis
Pomogłem? Daj piwo lub punkt reputacji.
-= Gie eRU Be eS O eN =-
1. Dzi?ki za pomoc, obiecane piwo dla Ciebie.
2. Przeczytaj 1 linijk? mojego podpisu, a zrozumiesz.
{
SetupPlayerForClassSelection(playerid); Mam znale?? to jak bior? "new" ?
return 1;
}
stock SetupPlayerForClassSelection(playerid)
{
SetPlayerInterior(playerid,NUMER INTERIORU); Nie wiem, na co zamieni? numer interioru.
SetPlayerPos(playerid,POZYCJA NA MAPIE); Wpisa? wsp??rz?dne, gdzie ma sta? skin do wyboru ?
SetPlayerFacingAngle(playerid, TWOJE WSPÓŁRZ?DNE); ???
SetPlayerCameraPos(playerid,TWOJE WSPÓŁRZ?DNE); ???
SetPlayerCameraLookAt(playerid,TWOJE WSPÓŁRZ?DNE); ???
}
Za pomoc drugie piwo.
Hej.
1. Przypominam o moim problemie opisanym wy?ej.
2. Wybiera?ka. Mam 3 skiny - CJ, Ballas i Groove St. Jednak?e podczas wybierania - NIE Wida? ich. Po prostu na o?lep klikam lewo, prawo i szift. Co zrobi? by by?o je wida? ?
[ Dodano: 2011-02-11, 18:30 ]
to co da?em wklejasz do public OnPlayerCommandtext(playerid, cmdtext[])
a jak chcesz to dam ci tu ca?oo?? skryptu gdzei doda? pozycje mo?na..
[ Dodano: 2011-02-11, 18:39 ] kochuu .. zr?b takie co?.
Podpis
coś dla uczących się pawn! moje prace, z dnia na dzień coś nowego. !