Mam problem z mapa polskeio part, poniewa? chcia?bym usun?c to d?ugie intro. W tym ptobleme zwacam sie do was czy jak to usune i wogole cos sie stanie i mapa sie bd wczytywala i itp ?
zoja, zr?b sobie kopie tej mapy i pr?buj usun?? nitro, nic si? nie powinno sta? je?eli tylko to intro usuniesz, ale lepiej na wszelki wypadek mie? kopie
Podpis
Oglądaj filmy i seriale online za darmo, bez reklam i limitów
Witam, mam taki problem z bram?. Dopiero zaczynam z PAWNO i zrobi?em sobie do mojego serwera gara?. Ale chcia? bym do niego zrobi? bram? (?eby tylko admin m?g? otwiera? i zamyka? bram?). I mam problem bo nie wiem o co za bardzo chodzi. Czy m?g? bym kogo? prosi? aby wykona? mi t? bram??
PS. Brama niech od w??czenia serwera b?dzie otwarta.
Ma?e pytanko jak dan? komend? w filescript chodzi dok?adnie o t? kolczatke
http://gtaonline.pl/index...49.0;attach=410
jak przypisa? j? do danej frakcji aby tyko ona mog?a j? u?ywa???
adrian_pl_20, mam taki problem, zrobi?em tak jak m?wisz. Ale jak chce zapisa? i naciskam f5. To mi wyskakuje: Wyst?pi? problem z aplikacj? Pawn Compiler library i zostanie ona zamkni?ta. Przepraszamy za k?opoty.
Na pw poda?em Ci moje gg, wi?c plis napisz mo?e w z?e miejsce wklejam czy co?...
C:\Documents and Settings\Adi\Pulpit\g1 lv-lot.pwn(115) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Documents and Settings\Adi\Pulpit\g1 lv-lot.pwn(116) : warning 202: number of arguments does not match definition
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
2 Warnings.
Doda?em 2 auta:
Jak je usune?em to ju? by?o ok. Ale jak zrobi? ?eby dzia?a?y ?
Aha, chc? je zamieni? na stuningowane bia?e elegy.
Czy m?g? by? je zrobi?? xD
id cz??ci: 1034, 1038, 1041, 1171, 1149
Ja nie wiem jak doda?, nie skuma?em.
Nie znam si? na PAWNO niestety bo jaki? tydzie? temu za?o?y?em serwer, a zacze?em si? "bawi?" w PAWNO jakie? 2 dni temu xD. Wi?c wiesz...
Da?em Ci ju? z 5 piw i mog? da? jeszcze wi?cej. Aha, sory za to trucie du**. xD
Ostatnio zmieniony przez Shaun. 2011-02-07, 17:12, w całości zmieniany 1 raz