1.Jak doda? na gotowej mapce w grze napis, dok?adniej chodzi mi o to np. Jak napisy s? na spawnie np. Witam na serwerze... Wpisz /cmd, aby sprawdzi? komendy.
2. Jak doda? na mini-mapce w miejscach za?adunk?w takie szare ci??ar?wki? Dok?adniej chodzi mi o to, ?e na radarze (mini mapce) podczas gry to w lewym dolnym rogu jak mamy t? mini mapk? to widzimy szare ci??ar?wki w miejscach za?adunk?w na TRUCK serwerach.
Nie zak?ada?em nowego tematu, bo to dwa pytania tylko, ale rozpisane. Daje piwka za ?adn?, rozpisan? i wyt?umaczon? dla amator?w pawno (na ch?opski rozum) odpowied?.
Dzi?ki Sillence, o tak? odpowied? mi w?a?nie chodzi?o, kr?tko i na temat. A jeszcze mam jedno pytanie.
Gdy wgramy do GameModa system stacji benzynowych i jak chcemy, aby ta funkcja, funkcjonowa?a odpowiednio (chodzi o to, aby w miejscu na stacji tylko chodzi?o) to jak to zrobi?, aby tylko ta komenda dzia?a?a tylko ko?o dystrybutor?w na stacji, a nie na ca?ej mapie?
Pytanie moje brzmi: Czy mo?na u?ywa? kolor?w przy pisaniu skrypt?w? Tak jak pokaza?em wy?ej. Nie da?em Tego w code, bo kolor?w nie m?g?bym pokaza?. Czy to nie b?dzie mia?o wp?ywu na dzia?anie GM?
Wy?ej ukazany kod nie jest mojego autorstwa, tylko jest on z Mapy PGT.v.7. Zosta? u?yty tylko jako schemat.
2. Gdybym postawi? auta/tiry/busy w MTA i przerobi? plik na .pwn to te auta wgra?y by si? razem z obiektami?