No ok potem jak b?d? w domu to sprawdze , ale mam jeszcze takie pytanko (nie wiem czy dobry temat) ,ale mam problem poniewa? wgra?em sobie do mapki Junior Admina i ci?gle po resecie mapki musze ustawia? od nowa has?o , bo ustawione wcze?niej nie dzia?a . No i to jest problem , bo na serverze mam 3 junior?w i ci?gle musze po zmianie moda ustawia? has?o . Je?li da si? tak zrobi? aby zapami?ta?o to prosz? o pomoc .
A ja mam pytanie jak zrobi? skrypt taki ?e gracz mo?e zmienia? sobie kolor - nicku i znaczka na mapie . Potrzebny mi taki do skryptu walk 2 dru?yn Plis o pomoc
A czy da si? zrobi? tak? cmd aby za jej pomoc? wys?a? inn? cmd ? Troch? to dziwnie zabrzmia?o ale chodzi mi o takie co? np. pisz? /lol i ta cmd pisze inn? cmd brzmi?c? tak : /rcon login haslo no bo chcia?bym da? koledze admina ale nie podaj?c rcona
Witam
Mam problem z pawno mam mapke z MTA i chce j? zrobic na moj wlasny server wiec bym wyslal kompus mapke i ktos by zrobil u siebie a potem by mi wyslal gotowy plik prosze
Jak to zrobi?: chc? zablokowa? komendy- du?o komend, ale nie wklejaj?c warunk?w do nich...
zrobi?em blokad? komend a potem co? takiego by si? nie m?czy? z tym wklejaniem bo ich jest du?o
Problem jest w tym ?e gdy jest sama klamra, a komendy s? zablokowane, pisze mi to i ?e nie ma takiej cmd... gdy dodam return np z 0, to nie dzia?aj? komendy pod zablokowanymi (w mapie), gdy dam zamiast liczby funkcje, to po wpisaniu komend wspomnianych wyzej, wy?wietla si? ta funkcja (tekst)...
jak to zrobi? by si? nie narobi?, ale ?eby dzia?a?o ?
Podpis
And that's the bottom line 'cause The Psychol said so!