Mam pytanko:
Czy da si? tak zrobi? aby w SendClient... b?dzie losowy kolor ? Pr?bowa?em tak robi? na podstawie new colorki[ilosc] = { i tam po przecinku dawa?em nazwy i potem w cliencie zamiast koloru da?em colorki ale nie wysz?o
Z g?ry thx za odpowiedz
Mnie interesuje co to jest to w nawiasie po random jak kolor to juz mnie zatka?o xD No bo jak random to musi z czego? pobiera? te kolory i je losowa? Ja ju? z tym si? bawi?em tylko ?e do zmiany koloru nicku i tam za pomoc? publicka robi?em
?adnie ci Jimmy J, opisa?. Wi?c powiniene? poradzi? sobie sam z tym problem co do czego s?u?y, jak nie radzisz sobie teraz to tym bardziej p??niej
Mo?e ci dobrze Angielski idzie, to ci to pomo?e http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerWorldBounds
Ehh... xD Te stare czasy Tak to jest jak si? nie robi w awno nieca?? 2 miesi?ce Zapomina si? pare rzeczy Ju? sobie przypomnia?em o tym jak tylko wszed?em na t? stronke Ale jeszcze mam 1 cmd na g?owie xD No to thx Wam
Mam pytanko jak zrobi? co? takiego ?e jak gracz zabij? innego gracza z byle jakiej broni to dostaje kicka i wy?wietla si? komunikat - co? takiego jest bardzo cz?sto w mapach stunterkich/drifterskich . Oraz ponawiam moje pytanie - Jak zrobi? skiny wy??cznie dla admin?w .