U?ywam No Limit Objects i jestem zadowolony, ale mam problem.
Jak dodac oskryptowan? map?, bo chcia?bym dodac fajn? baz? admina, ale niestety si? nie da bo po 1 mam j? w amx, a po drugie do no limit wkleja si? tylko obiekty, a w mapie jest skrypt na otwieran? bram?.
Za pomoc piffka
Je?eli masz obiekty w .amx to nie dasz rady wrzuci? ich do NLO - musisz mie? je w czystej postaci CreateObject. Oczywi?cie, je?eli masz w innym formacie (np. map), to skorzystaj z delux'a konwertera .
A co do otwieranej bramy - to tylko jedna zmienna, jak mniemam. Wkleisz do mapy b?d? skryptu, nie zostanie on zbytnio obci??ony. Zreszt? - NLO obs?uguje tylko obiekty, chyba ?e czego? nie wiem
Podpis
fajnie się trollowało.
niniejszym ogłaszam, że po przepracowaniu roku na modzie i długiego czasu wstecz odchodzę niechlubnie.
nie byłem sobą, udawałem, bo tak chciał Bóg. A Bóg nigdy się nie myli
jo.
Ok tamten problem ju? rozwi?zany dzi?ki, obydwoje dostajecie piwka.
Ale ma kolejne pytanie, w jaki spos?b mo?na edytowa? interiory?
Konkretnie chcia?bym zedytowa? interior komisariatu w LV.
Nie ma takiej mo?liwo?ci ?eby edytowa? obiekty wbudowane w GTA, ewentualnie niekt?re streamery posiadaj? mo?liwo?? stawiania (?e to tak wyra??) obiekt?w w interiorach.
Albo masz inn? opcj? - w MTA wyszukujesz struktur? interioru LVPD i uzupe?niasz wed?ug w?asnego uznania.
Podpis
fajnie się trollowało.
niniejszym ogłaszam, że po przepracowaniu roku na modzie i długiego czasu wstecz odchodzę niechlubnie.
jo.
Kupensztajn, z tego co mi wiadomo, to strza?ek identycznych jak standardowych dorobi? nie mo?na. Owszem, podobn? i o podobnym dzia?aniu, ale nie tak? sam?.
Co do interioru od zera - postaw struktur? budynku (np. szko?? jazdy motorem) pod ziemi? albo wysoko nad ziemi?. Polecam te pierwsze rozwi?zanie. Nast?nie wype?niasz intek obiektami
Podpis
fajnie się trollowało.
jo.
Schowa?em intek pod ziemi? , i testn??em, ale ?ciany s? przenilkike, tzn. mo?na przez nie przejecha?, tak jakby ich nie by?o i wpada si? pod teksturyyyy.
Zanim u?yjesz niepewnego intku, sprawd? go "kursorem" mta lub skinem/pojazdem.
Podpis
fajnie się trollowało.
jo.
Jak mam poprawnie uk?ada? kod z komendami w public OnPlayerCommandText?
Bo gdy ja wpisuje tam swoj? jedn? komend? to jest dobrze ale jak drug? juz dopisze to jest error
fajnie się trollowało.
jo.
Spr?buj tak, bez gui, bo to koszmar jest.
Je?eli to ca?y Tw?j callback, na ko?cu daj return 0 ;}
Podpis
fajnie się trollowało.
jo.